Jelezd egy megosztással ha te is felháborítónak tartod azt hogy itt tart ma az ország!Ahogy arról tegnap több média oldal, köztük mi is beszámoltunk, Orbán Ráhel a Szent Imre kórházba ment be szülni és hozta világra egészséges gyermekét. Ám ezt felháborító jelenetek tarkították, mégpedig az, hogy Orbán Ráhel és az orvosai szó szerint kizavartak egy szintén ott szülni készülő kismamát, aki ennek a jogos felháborodásának hangot adva tegnap nyílt levelet írt.

 

Ez Orbán Ráhelhez is eljuthatott, aki most a következőt üzente az őt állítólag 'lejárató' nőnek. Szavait változtatás nélkül idézzük a facebook oldaláról, a bejegyzését időközben el is távolították. (vajon miért?!) 

'Kedves kismama! Mély felháborodással olvastam a rólam terjengő lejárató hangvételű írását, amit tegnap tett közzé. Kikérem magamnak a vádakat melyet rólam formált, vélhetően a vajúdás feldúlt állapotában volt Ön is, ahogy én is szintén úgy érkeztem a kórházba. Előzetesen leegyeztetett foglalásom volt és a főorvos Úr biztosított arról, hogy a lehető legjobb kezelésben fogok részesülni, ha eljön a nagy nap. Ami tegnap nálam is eljött. Életemben immár másodjára. A Miniszterelnök lányaként úgy gondolom egyáltalán nem meglepő ami és ahogy történt, hisz erre számítani lehetett, hogy az előzetesen megbeszéltek szerint különleges bánásmódban részesülök majd. Sajnálom, ha az igazság Önt így felzaklatta.' 

Kismamai tisztelettel, Orbán Ráhel

 

Ehhez nincs mit hozzáfűzni.. Kérdezzük mi, mióta érdemel akárki is az országban 'különleges bánásmódot'? Mire fel? Főleg egy kórházban?! Ahol pont az a lényeg és legfontosabb, hogy mindenkit egyenlően az orvosi tudásuk legjava szerint lássanak el..! Szomorú.. Kérjük aki teheti ossza meg, hogy lássa mit csinál a kormányfő ebben az országban. Ez a demokrácia?

Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!