Ma is áldja magát hogy akkor képet készített. Amikor megtudod miért, nem fogsz csodálkozni.Ha valaki kedves gesztussal örvendezteti meg családunkat vagy gyermekünket, sokszor elérzékenyülünk. Erre pedig olykor igen nagy szükségünk van. Heather Almond egy amerikai édesanya, aki a Facebook oldalán arról számolt be, milyen meglepően kedves ajándékot kaptak egy teljesen idegentől az étteremben.

Heather fia Gavin katona, aki még kiképzés alatt van. Az amerikai hadseregben szolgál, Fort Benning-ben tartják a kiképzést, Georgia államban. Az édesanyának nagyon hiányzik fia.

Nem láthatják sűrűn egymást, ezért az anya minden együtt töltött percnek nagyon örül. Ilyenkor mindig valamilyen különleges meglepetéssel áll elő. Ezért amikor végre újra együtt tölthettek egy hétvégét, az anya azonnal odautazott hozzá. Vitte magával az édesanyját és a lányát is.

'Ezen a hétvégén Fort Benning-be utaztam, a fiamhoz. Velem jött az édesanyám és a lányom A fiam nagyon szereti a sushit, ezért egy japán étterembe mentünk. Körülbelül 100 dollár értékben rendeltünk ételt és a mikor fizetni akartunk, a felszolgálónő azt mondta, hogy a mellettünk lévő asztalnál ülők kifizették a számlánkat. Ezzel szerették volna hálájukat és köszönetüket kifejezni fiam munkásságáért. Már elmentek, amikor mi ezt megtudtuk, de előtte csináltam egy képet a fiamról és azon a képen a társaság hölgy tagja rajta volt. Nem ismertem őket, de meg kell jegyeznem, hogy nagyon megható volt, amit tettek értünk. Biztos megtaláljuk annak a módját, hogy visszafizessük ezt.'

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!