Ezt bizony nekik is ismerniük kell!

Nem kell gyereknek lenni ahhoz, hogy cukorkákat együnk. Ez ugyanúgy lehet a felnőttek „bűne” is. Sőt! Itt van egy kis nosztalgiacsokor: tuti, hogy már valamennyit kipróbáltad. Teljesen menők egyébként is.

1# Cigirágó

Az örök kedvenc. Régen a gyerekek előszeretettel „imitálták” a cigizést ezekkel a kis rágókkal. És közben iszonyat menőnek éreztük magunkat, ugye?

2# Macikávé

Mert a kávé amúgy borzasztó ízű (legalábbis gyerekkorunkban így tartottuk), de hát a felnőttek azt isszák. Úgyhogy akkor mi is tegyünk úgy! Meglepően finom.

Image result for macikávé

3# PEZ cukorkák

NA, kinek milyen adagolója volt?

Image result for pez cukorka adagoló

4# Zizi cukor

Kicsit úgy néz ki, mint valami színes teknős-, vagy haltáp. Pedig ezt bizony tömtük magunkba rendesen!

Image result for zizi cukor

5# Dianás cukor

Szerintem rettenetes íze van, de tudom, hogy nagyon sokan előszeretettel ettél és eszik még a mai napig is. Alkoholos, úgyhogy lehet pár szigorúbb szülő nem is engedi a gyerekeinek!

Image result for dianás cukor

6# Cukorkanyaklánc

Ebből volt aztán több verzió is, például a cukorka karóra, ami mindig ugyanannyi időt mutatott. Aztán a felnőtteknek piacra dobták a cukorbugyit és a melltartót is. Nyamm. Még mindig isteni.

Image result for cukor nyaklánc

#7 Golyórágó

Annak ellenére, hogy tömény cukor, nagyon népszerű volt a 90-es években. És finom is persze. Emlékeztek azokra, amiknek még RÁADÁSUL gyümölcs alakjuk volt? Ahhh. Mennyei. A fogaknak nagyon káros, de hát ezvan.

Image result for golyórágó

Neked melyik volt a NAGY kedvenc?